Ајурведски пенлив коктел со овошја

Ајурведски пенлив коктел со овошја

  Коктелите се совршен додаток на сите специјални пригоди и прослави. Нивниот елегантен и имагинативен изглед, мноштвото различни вкусови и бои кои донесуваат освежување и релаксација, го прават еден од најпопуларните пијалоци. Денес, сервирањето на безалкохолни...