Запек – најголемиот здравствен проблем на денешницата

Запек – најголемиот здравствен проблем на денешницата

Современиот начин на живот донесе многу здравствени проблеми со себе. Запекот се појави како болест во секое семејство. Оваа состојба не е само проблем на неможност за дефекација и исфрлање на фекалии и отрови од телото. Дали го знаевте тоа? Други симптоми на запек:...