Варена пченка на aјурведски начин

Варена пченка на aјурведски начин

Колку е всушност здрава варената пченка и како најдобро да се подготви? Доколку барате нови идеи како да подготвите пченка, имаме еден фантастичен и многу квалитетен трик – готвење пченка во купка со Ги масло – путер! Верувајте ни, резултатот ќе ве...
7 ајурведски причини за честа конзумација на пченка

7 ајурведски причини за честа конзумација на пченка

БАРЕМ СЕДУМ ПРИЧИНИ ЗОШТО ТРЕБА ДА СЕ КОНСУМИРА ПЧЕНКА! Есента е време кога пченката зрее и Пченката е златен зеленчук кој е многу вкусен, но истовремено богат со хранливи состојки. Пченката спаѓа во доста здрава храна, која може лесно да се подготви и консумира на...