Неколку совети од д-р Авишек – како да се заштитиме од КОВИД-19

Неколку совети од д-р Авишек – како да се заштитиме од КОВИД-19

Неколку совети од д-р Авишек – како да се заштитиме од КОВИД-19 „Вирусот во телото може да навлезе на неколку начини: преку уста, нос или преку очи. Редовното практикување со насја масло на овие делови, нема да дозволи вирусот да преживее или ќе превенира од...