Решение за ментално здравје и ајурведа

Решение за ментално здравје и ајурведа

Решенија за ментално здравје: Ајурведата го третира целиот комплекс на умот и телото Барате холистички пристап кон менталното здравје?  Ајурведата го третира целиот систем ум-тело. Прочитајте за да дознаете како можете да ја подобрите вашата благосостојба....
Како да ја победите депресијата и анксиозноста на природен начин

Како да ја победите депресијата и анксиозноста на природен начин

Како да се победи депресијата со природни средства Депресијата и вознемиреноста се ментални состојби кои деновиве стануваат се поизразени. Особено погодена група се жени кои имаат двојно поголема веројатност да развијат депресија. Се претпоставува дека неприродниот и...