Девавати плус – Амброзија во Ајурведата

Девавати плус – Амброзија во Ајурведата

Девавати плус е ајурведски хербален додаток кој делува како антиоксиданс, имуномодулатор, има корисен ефект врз функцијата на црниот дроб и варењето на храната. Се нарекува Амброзија во Ајурведата. Девавати плус е единствена ајурведска формула од ефективни билки,...