Неможете да простите?

Неможете да простите?

Ајурведата вели дека со практикување јога, ајурведска исхрана, ајурведските третмани и суплементи и есенцијални масла може да се одржувам во одлична форма Анахата чакрата, што е од есенцијално значење за беспрекорно функционирање на телото. Срцевата чакра се наоѓа во...