Ајурведски совети за спречување на надуеност и подобра дигестија од др.Авишек

Ајурведски совети за спречување на надуеност и подобра дигестија од др.Авишек

Совети за спречување на надуеност и подобра дигестија од др.Авишек 1. Јадете бавно и добро џвакајте ја храната. Не претерувајте, особено навечер. 2. Не пијте течност со оброците, земајте ја помеѓу оброците. Пијте во мали голтки. Избегнувајте газирани пијалоци и...