Надживеј ја 100-тата со правилно дишење

Надживеј ја 100-тата со правилно дишење

Дали знаете дека правилното дишење е основ за долг живот? При вакви напади на пандемии и не можност за дишење стануваме навистина свесни колку е важно дишењето. – Исчистете ги белите дробови со длабоко дишење! Старите јогии рекле: „Дишете мирно, водете сметка за...