Користете органски масла за борба против сувоста од вата дошата

Користете органски масла за борба против сувоста од вата дошата

  Започнете го денот со топло масло и самомасажа на телото. Маслото од сусам е одлично масло за пребродување на вата сезоната кое се користи за самомасажа. Ако можеби не ви годи чисто сусамово масло, наместо тоа можете да користите соодветно ајурведско масло за...