Ајурведски утрински ритуали – јадете со мерка

Ајурведски утрински ритуали – јадете со мерка

Ајурведски утрински ритуали Започнете го денот со неколку здрави утрински навики за избалансиран и здрав почеток. Изборите кои ги правите наутро се првиот чекор кон здравје или болести – вие одлучувате. Затоа, поттурнете го утрото кон подобар ритам со природата,...