Дали овошјето помага во лекувањето на алергии и егзема?

Дали овошјето помага во лекувањето на алергии и егзема?

*Може ли овошјето да помогне во лекување на егзема и алергии кај деца и возрасни* Многу родители се очајни затоа што не знаат како да им помогнат на своите деца кои страдаат од егзема или атопичен дерматитис. Тоа е воспалителна состојба на кожата која најчесто ги...