Ајурведски еликсир за подмладување стар 6000 години

Ајурведски еликсир за подмладување стар 6000 години

Како да се подмладиме? Подмладувањето е вечната стремеж и цел на човештвото. Еликсир на младост  Постојат различни методи на подмладување одобено за жените, за која не е потребна скапа операција. Подмладување на лицето, телото и целиот организам не може да се состои...
Еликсир за зајакнување на имунитетот во ладните денови

Еликсир за зајакнување на имунитетот во ладните денови

  Овој еликсир се подготвува за одржување имунолошкиот систем на целото семејство, особено во есен и зима, кога телото е подложно на вируси и настинки. Сите состојки се едноставни и добро познати: лимон, ѓумбир и мед. Корисните својства на лимонот добро ни се...