Сакаш инстант среќа?

Сакаш инстант среќа?

Според некои процени, ендрфинот е од 50 до 100 пати појак од опиумот.Ендорфинот не е поврзан со чувството на задоволство за да го има постојано во организмот. Тој поттикнува ефорија во телото, лесно го зголемува чувството на задоволство и брзо ја намалува и физичката...