Прекрасна медитација со есенцијални масла

Прекрасна медитација со есенцијални масла

  Медитацијата го забавува ритамот на срцето и дишењето, го релаксира и смирува телото, го отвора умот и со тоа го намалува секојдневниот стрес, релаксира, поттикнува внатрешен мир, и разни спознанија. Најдобро време за медитација е наутро по будењето и навечер пред...