Мака мачиш да заспиеш?

Мака мачиш да заспиеш?

Ароматерапија за спиење ⠀ Ароматерапијата за несоница е ефикасен и пријатен начин за справување со нарушувањате на сонот, без несакани ефекти следното утро од поспаност што доаѓа од апчињата кои ги земаат половина од човештвото на земјината топка.. ⠀ Етеричните масла...
Шафран – универзалниот лек на Клеопатра

Шафран – универзалниот лек на Клеопатра

Денес е еден од најкористените производи во областа на природното лекување. Маслото од шафран нуди решенија за голем број здравствени проблеми со своите богати нутритивни вредности дури и кога се додава во исхраната. Некои научни истражувања покажуваат дека земањето...