Ослободи се инстант од стресот и вишокот килограми

Ослободи се инстант од стресот и вишокот килограми

  Сурја Намаскар е неизмерно корисна техника за губење на стресот, телесната тежина, детокс, за блескава кожа и коса. Придобивки од практикувањето на Сурија Намаскар за слабеење • Тоа е интензивна физичка вежба која работи на секој дел од телото. • Може полека да...
Како успешно да се „преживее“ изолацијата

Како успешно да се „преживее“ изолацијата

Поздрав на Сонцето и бенефити од практикување Јогата и ајурведата се две сестрински науки и филозофии. Со векови, луѓето од сите цивилизации нуделе молитви кон Сонцето – крајниот извор на живот и енергија. Сурја Намаскар или Поздрав на Сонцето е древна техника...