Ајурведски поглед на сетилото за вид и како да ги негувате очите

Ајурведски поглед на сетилото за вид и како да ги негувате очите

Дали знаете дека очите ги одредуваат и карактеристиките на личноста? Очите се огледало на душата вели Ајурведата, а во современите успитувања и се потврдува тоа.Оваа многу сревна техника стара повеќе од 5.000 години ги заинтересира и современите научници. Тие ја...