Ајурведска диета за февруари

Ајурведска диета за февруари

Февруари во вашето тело Штом температурите ќе паднат и ќе почнат малку да растат кон крајот на јануари, вашето тело ја менува својата стратегија од градење изолациски масти кон нивно ослободување. Телото ослободува маснотии од истата причина поради која миленичињата...
Ајурведска диета за февруари

Ајурведска диета за февруари

Веднаш штом температурите се спуштаат кон крајот на есента и почнуваат да растат кон крајот на јануари, вашето тело ја менува својата стратегија од градење изолациски масти до ослободување на истите. Телото ослободува маснотии од истата причина како кучето што го...
Ајурведска практика за месец февруари

Ајурведска практика за месец февруари

Веднаш штом температурите се спуштаат кон крајот на есента и почнуваат да растат кон крајот на јануари, вашето тело ја менува својата стратегија од градење изолациски масти до ослободување на истите. Телото ослободува маснотии од истата причина како кучето што го...