Излечи го циститот со анасон

Излечи го циститот со анасон

  Семето од анасон е многу често користен зачин во Ајурведата. Тој се смета за еден од најбалансираните и највлијателните од сите зачини; Тој го зајакнуваат дигестивниот оган без да ја дизбалансира пита дошата. Предности за гастроинтестиналниот ⁠тракт Тој е еден...