Ајурведски трик – пеј, танцувај, радувај се и ќе ја излекуваш тироидата!

Ајурведски трик – пеј, танцувај, радувај се и ќе ја излекуваш тироидата!

Тироидната жлезда е оболена кај луѓе кои силно доживуваат сè што им се случува, кои реагираат на лошите постапки на другите, со чувство на длабока повреда и незадоволство. Негативните емоции остануваат замрзнати во телото, се акумулираат во тироидната жлезда и почнува...