Ајурведски тест – едноставно движење со тупаница помага во критичен момент

Ајурведски тест – едноставно движење со тупаница помага во критичен момент

Само една едноставна техника со движење на рацете може да ве спаси во критичен момент, да го намали стресот и да ви помогне да ја преземете контролата над вашите емоции. Каде и да сте, што и да се случи – постои начин да ги надминете емоциите, грижите и стресот....