Ајурведски топчиња за добра дигестија

Ајурведски топчиња за добра дигестија

Рецепт на др. Авишек Ајурведски топчиња за подобро варење и дигестија Поради брзиот начин на живот, ние честопати се свртуваме кон нездрава храна што негативно влијае на варењето на храната. Дури и празнична трпеза која е богата со слатки, солени, масни и месни...