Габи на ноктите – природен ајурведски третман

Габи на ноктите – природен ајурведски третман

  Дерматофитоза или габична болест на кожата е прилично честа болест предизвикана од дерматофити, микроорганизми кои напаѓаат нокти, коса и други структури на кожата, но во повеќето случаи тие не предизвикуваат клиничка инфекција. Тие се појавуваат на различни...