Ајурведски трик – жабуркање со органско масло за целосно здравје

Ајурведски трик – жабуркање со органско масло за целосно здравје

  Редовното жабуркањето му овозможува на телото да се избори против секоја болест, без никакви несакани ефекти и вообичаени нуспојави по употреба особено по употреба на јаки лекови. Како да се жабурка маслото? Терапијата со масло се изведува исклучиво со ладно...