Ајурведски совети како да престанете да јадете на нервна база!

Ајурведски совети како да престанете да јадете на нервна база!

  Честопати се случува да се прејадеме и секој пат причината е различна, но речиси никогаш бидејќи сме биле гладни. Стресот и емоциите го зголемуваат движењето на ватата во телото, а таа, пак, го стимулира вашето агни, односно создава лажно чувство на глад. Во...