Ајурведски трик – златен мед – природен антибиотик

Ајурведски трик – златен мед – природен антибиотик

Куркума и мед – древен ајурведски антибиотик, моќен природен заштитник на организмот Куркумата и медот во комбинација го стимулираат одбранбениот механизам, го зајакнуваат имунитетот, штитат од болести и се корисни сојузници кај респираторните инфекции....