Златно млеко – лек за 1000 болести

Златно млеко – лек за 1000 болести

Што ви советува ајурведата во време на пандемија? Златното млеко е пијалок кој храни, смирува емоции, стимулира елан, дава енергија и дава чувство на спокој и задоволство (мелем за тело и душа). Поттикнува здравје и виталност, ги зајакнува коските и го подобрува...