28-дневна детоксикација со грозје

28-дневна детоксикација со грозје

Направете 28-дневна детоксикација со грозје Според ајурведата најдобро е да користиме храна која расте во нашата околина и сезона. Затоа, оваа есен искористете го изобилието на грозје. – Дали имате вишок килограми, од кои не можете да се ослободите? – Дали...
Едноставен ајурведски лек против кашлица

Едноставен ајурведски лек против кашлица

Пролета е период каде #кафа дошата го достигнува својот највисок зенит. Таа предизвикува дизбаланс во нашето тело и лесно се јавуваат настинки, кашлица и тн. Ви предлагаме едноставен и природен ајурведски лек од артикли кој секој ги имаме дома. Измијте 15 зрнца суво 🍇...