Ајурведски трик – прочисти го едностaвно и длабински џигерот

Ајурведски трик – прочисти го едностaвно и длабински џигерот

Горчливата сол или магнезиум сулфат е солен напиток за чистење на дебелото црево и обновување на флората и џигерот. Магнезиум сулфат или горчлива сол се користи за многу проблеми во организмот, особено проблеми со варење на храната и кожата. Горчлива сол може да се...