Те измачува запек? – ајурведски лек

Те измачува запек? – ајурведски лек

Научните истражувања покажале дека резерватолот има важна улога во спречувањето на малигните и туморозните заболувања и ги забрзува уништувањето на веќе постоечките клетки на ракот. Грозјето се користи и како природен лек за превенција и за борба против ракот....