Тажни сте – како да си помогнете веднаш!

Тажни сте – како да си помогнете веднаш!

Тагата и меланхолијата според ајурведата и јогата најчесто е поттикната од стравот, реакција од умот, нашите односи со другите и начин како ја процесираме загубата на нештата. Други причинители кои можат да го предизвикаат се и: • сериозни заболувања • некакви...