Балкански семинар Програма на среќата со Свами Џотирмаја

Балкански семинар Програма на среќата со Свами Џотирмаја

По големиот успех од минатиот семинар овој пат ќе правиме голем Балкански семинар. #10000Насмевки Online семинар Програма на среќата заедно со единствениот, уникатен и многу познат низ светот, Свами Џотирмаја, еден од најголемите мудреци на денешнината. Одлична...