Шилец во стапалото – ајурведски лек

Шилец во стапалото – ајурведски лек

Дали знаете дека иако изгледа чудно, но појавата на шилци или калцификати во телото е од големиот недостиг на магнезиум во телото велат најновите истражувања. Практична вежба: Најдобро е силно да удрите со стапалото на подот. Многу делотворен начин како да се решите...