Ајурведки трик – избори се со проблемите со шуљеви и хемороиди

Ајурведки трик – избори се со проблемите со шуљеви и хемороиди

Проверен древен ајурведски лек за сите видови шуљеви и хемороиди 250гр. органско шафраново масло 250гр. оргнаски мед 250 гр алкохол а може и домашна ракија најдобро лоза Помешајте ги сите суровини и добро измешајте ги, пијте по една чаша ракија секое утро. Да се...