Кила на дијафрагма – како да си помогнете

Кила на дијафрагма – како да си помогнете

  Како лесно да се решите од хијатична хернија? Древна ајурведска постапка Ставете 10 тина кибритчиња во пределот на папокот. Најдобро е да ги ставите на некоја сигурна подлога. Кога ќе се разгорат покријте ги одгозгоре со широк стаклена чаша. Држете го садот...