Дали ти е потребен искрен борец со #Coronavirus?

Дали ти е потребен искрен борец со #Coronavirus?

Дали знаете дека нашиот ајурведски сапун со своето користење го превенира заразувањето од #Coronavirus, се вели во најновото истражувањето  на група врви лекари. Дали знаете дека сега се потврди народната поговорка: Хигиената е ЦЕЛОСНО здравје! … и дека е...