Оксфорт – со медитација и психотерапија до подобро ментално здравје

Оксфорт – со медитација и психотерапија до подобро ментално здравје

Медитацијата сега е најдобрата помош во време на пандемијата Во ова време – невреме, медитацијата е најдобриот лек за смирување на стравовите и стресот е медитацијата. Еве една студија: „Многу пациенти кои страдале од посттрауматско стресно нарушување, почнале...
#Online СЕМИНАР ХОРМОНАЛНА ТЕРАПЕВТСКА ЈОГА

#Online СЕМИНАР ХОРМОНАЛНА ТЕРАПЕВТСКА ЈОГА

ОВОЈ ВИКЕНД СЕ ОДРЖУВА РАБОТИЛНИЦА ЗА ХОРМОНАЛНА ТЕРАПЕВТСКА ЈОГА!!! Оваа јога е специјално дизајнирана серија на динамични асани, пранајами, визуелизација- јога нидра и тибетански енергизирачки техники, кои заедно го активираат произвотството на хормони и следствено...
Зошто да практикуваме хормонална јога?

Зошто да практикуваме хормонална јога?

Редовното практикување хормонална јога влијае на најмалку 7 важни хормони во телото Умот е одговорен за нашите мисли и делување, а со влијаеме на работата и регулирање на телесните функции, а тогаш хормоните ја имаат главната улога. Ендокриниот систем – влијае на...
#Online СЕМИНАР ХОРМОНАЛНА ТЕРАПЕВТСКА ЈОГА

#Online СЕМИНАР ХОРМОНАЛНА ТЕРАПЕВТСКА ЈОГА

#Online ХОРМОНАЛНА ТЕРАПЕВТСКА ЈОГА е специјално дизајнирана серија на динамични асани, пранајами, визуелизација- јога нидра и тибетански енергизирачки техники, кои заедно го активираат произвотството на хормони и следствено ги враќаат хормоналниот баланс. Наменета...