25 феноменални совети, зошто треба да се користи ХИДРОГЕН 3%- водород пероксид

25 феноменални совети, зошто треба да се користи ХИДРОГЕН 3%- водород пероксид

Уништува вирус: 3 капки хидроген 3% во секое уво! Исто така, го отстранува вишокот восок од ушите. Уништува пестициди: при миење зеленчук и овошје, додајте 60 мл хидроген 3% во 700 мл вода и измијте ги плодовите во тој раствор. Уништува бактерии: додадете 0,5 литри...