Древен ајурведски лек – утринска плунка за здрави очи

Древен ајурведски лек – утринска плунка за здрави очи

Утринската плунка иако е полна со отрови има моќ и да лекува. Древните ајурведски мудреци одамна знаеле како да ја искористат за лекување. Утринската плунка ако се нанесува во очите ќе ја отстрани потребата од очилата дури и  ќе ги отстрани темните кругови под очите,...