Направете здрав ајурведски леден чај

Направете здрав ајурведски леден чај

Направете домашен леден чај! Зошто да купите ледени чаеви исполнети со непознати материи кога можете да направите вкусен, свеж и освежителен пијалок во вашиот дом. Кога купувате индустриски ладен чај, се чини дека содржи сè, а најмалку чај и здрави намирници, затоа...