Есенцијалните масла – жив ѕид за сите инфекции во телото

Есенцијалните масла – жив ѕид за сите инфекции во телото

Габите, бактериите и вирусите немаат шанса против овие ПРИРОДНИ ЛЕКОВИ! Болката во грлото е најчесто предизвикана од вируси, па затоа антибиотиците не помагаат, туку се користат традиционални народни лекови. Воспалението на фаринксот (акутен фарингитис) се јавува како...
Ајурведа – јак имунолошки систем одбрана од вируси, бактерии и габи

Ајурведа – јак имунолошки систем одбрана од вируси, бактерии и габи

Нашиот имунолошки систем е одговорен за заштита на нашиот организам од надворешните влијанија како: вируси, бактерии и габи. Дури помага во борбата против токсините. Јак имунитет е од најголема важност за целосно здравје. Проблемот е што е многу тешко да го ′′...