Придобивки од користењето на природни заштитувачи од инсекти

Придобивки од користењето на природни заштитувачи од инсекти

Летото и дождовите се време погодно за размножување на разни инсекти. Покрај вообичаените бактериски и вирусни инфекции, болестите предизвикани од комарци, крлежи, болви и други штетници се во пораст. Потребно е да ги одржуваме живеалиштата чисти за да се осигураме...