Балкански – Меѓународен ден на јогата 2020!

Балкански – Меѓународен ден на јогата 2020!

Балкански – Меѓународен ден на јогата 2020! Од Вардар па до Триглав Недела, 21 јуни 2020 Онлајн програма: 16:00 – Свами Џотирмаја, Демонстрација на асани. Прашања и одговори за јогата. 18:00 – Сатсанг, јогата е и танц и песна Што ви е потребно? -Стабилна...