Детоксицирај го телото и дебелото црево

Детоксицирај го телото и дебелото црево

Напиток за чистење на дебелото црево кој е многу корисен и ќе ви помогне да заздравите и да го детоксифицирате својот организам. Ќе ви го подобри метаболизмот и ќе ги излечи проблемите со дебелото црево. Освен тоа ќе ви помогне и во губењето килограми. Главна состојка...
Направете си домашно желе за чистење на цревата

Направете си домашно желе за чистење на цревата

  Ајурведски поглед на здравјето на цревата. Ајурведата обрнува голема важност на редовното и целосното чистење на телото од ама – акумулирани токсини. Дигестивниот тракт според ајурведата  и според важноста се нарекува втор мозок. Кога дигестивниот тракт не е...
Како најлесно да ги прочистиме цревата?

Како најлесно да ги прочистиме цревата?

Ајурведски поглед на здравјето на цревата. Ајурведата обрнува голема важност на редовното и целосното чистење на телото од ама – акумулирани токсини. Дигестивниот тракт според ајурведата  и според важноста се нарекува втор мозок. Кога дигестивниот тракт не е како што...
Прочисти ги цревата со лен

Прочисти ги цревата со лен

  Ајурведски поглед на здравјето на цревата. Ајурведата обрнува голема важност на редовното и целосното чистење на телото од ама – акумулирани токсини. Дигестивниот тракт според ајурведата  и според важноста се нарекува втор мозок. Кога дигестивниот тракт не е...