Прекрасен ајурведски здрав рецепт за секој ден

Прекрасен ајурведски здрав рецепт за секој ден

Како да го започнете и завршите денот? Ајурведата препорачува употреба на ферментирани млечни производи доколку не пречи на дигестијата и назбалансот на дошата. Еве една здрава и лесна закуска за почеток и крај на денот. Рецепт: 1 јаболко, 1 лимон, Кефир или јогурт...