Пролет и проблемите со кафа дошата

Пролет и проблемите со кафа дошата

Дали некогаш сте забележале дека ве привлекува одредена сезона во однос на друга? Можеби сте од оние кои трчаат по сонцето и по секоја цена избегнувате студени места. Можеби сте повеќе од типот на луѓе кои се нервозни и се чувствуваат непријатно на повисоки...