Ајурведата и вишокот килограми – древна кечари мудра

Ајурведата и вишокот килограми – древна кечари мудра

Ајурведата и вишокот килограми   Кечари Мудра e древна јогиска техника со поставување на јазикот во специфична положба, мудра со која на лесен начин умее да ги намали вишокот килограми. Заморени сме од пробување  голем број неуспешни диети, од причина што немаме...