Ајурведска превенција и лекување на Ковид 19 според др.Авишек

Ајурведска превенција и лекување на Ковид 19 според др.Авишек

Како што се зголемува бројот на луѓе заразени со вирусот, важно е да се даде поголем публицитет на моќта и ефикасноста на билките и природната медицина. Подолу ви даваме упатства од Шри Шри Ајурведа и др.Авишек Мишра за билни комбинации што можеме да ги преземеме за...
Коронавирус целосно го измени живеењето и светот

Коронавирус целосно го измени живеењето и светот

  Корона вирусната анксиозност се зголемува од ден на ден. Но, многумина се всушност многу повеќе исплашени од економската состојба и рецесијата што тропа на врата од самиот вирус и неговото влијание врз здравјето. Многумина ги загубија своите работни места или...