Ајурведски трик – реши ги проблемите со попуштените вени

Ајурведски трик – реши ги проблемите со попуштените вени

Важно е да знаете како да разликувате диви од домашни костени, бидејќи дивите костени не се јадат. Без оглед на тоа, од него се прават разни тинктури и креми, бидејќи исто така е многу лековити. Дивиот костен се користи како лек за проблеми со проширени вени и...